Ingrediente:
- 250 g unt moale;
- 200 g zahăr brun;
- 5 ouă;
- 250 făină integrală;
- 200 g migdale măcinate;
- 5 linguri suc de mere;
- 50 g cacao;
- ½ linguriţă scorţişoară;
- 1 plic zahăr vanilat;
- 1 plic praf de copt;
- 50 g miez de nucă tocat.
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul. Se bate bine untul cu zahărul, se înglobează pe rând ouăle, apoi se bate în continuare până când se dizolvă zahărul aproape complet. Se înglobează făina, migdalele măcinate, sucul de mere, praful de cacao, scorţişoara, zahărul vanilat şi praful de copt. Se unge tava cu unt şi se întinde aluatul. Se presară deasupra miezul de nucă tocat. Se introduce tava în cuptorul fierbinte şi se coace aproximativ 30 de minute.
- 250 g unt moale;
- 200 g zahăr brun;
- 5 ouă;
- 250 făină integrală;
- 200 g migdale măcinate;
- 5 linguri suc de mere;
- 50 g cacao;
- ½ linguriţă scorţişoară;
- 1 plic zahăr vanilat;
- 1 plic praf de copt;
- 50 g miez de nucă tocat.
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul. Se bate bine untul cu zahărul, se înglobează pe rând ouăle, apoi se bate în continuare până când se dizolvă zahărul aproape complet. Se înglobează făina, migdalele măcinate, sucul de mere, praful de cacao, scorţişoara, zahărul vanilat şi praful de copt. Se unge tava cu unt şi se întinde aluatul. Se presară deasupra miezul de nucă tocat. Se introduce tava în cuptorul fierbinte şi se coace aproximativ 30 de minute.
2 comentarii:
Mary arata tare bine negresa ta, imi place mult blogul tau, te felicit, te invit si eu la mine in vizita, dae eu am o cale lunga de parcurs, blogul meu e puiut, abia daca are 1 luna
Iti multumesc Maria pentru aprecieri si iti doresc mult succes! Am sa vizitez blogul tau cu multa placere! Pupici!
Trimiteți un comentariu