Ingrediente:
- 1 kg făină;
- 250 g zahăr;
- 250 g nucă;
- 250 g margarină vegetală;
- zeama de la o lămâie;
- scorţişoară;
- un praf de copt;
- coaja de la o lămâie;
- 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
Mod de preparare:
Se alifiază zahărul cu margarina şi apoi se adaugă celelalte ingrediente. Făina se amestecă cu nuca şi se adaugă peste compoziţie amestecându-se uşor. Compoziţia astfel obţinută se pune într-o formă unsă cu margarină sau ulei şi se introduce la cuptor.
- 1 kg făină;
- 250 g zahăr;
- 250 g nucă;
- 250 g margarină vegetală;
- zeama de la o lămâie;
- scorţişoară;
- un praf de copt;
- coaja de la o lămâie;
- 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
Mod de preparare:
Se alifiază zahărul cu margarina şi apoi se adaugă celelalte ingrediente. Făina se amestecă cu nuca şi se adaugă peste compoziţie amestecându-se uşor. Compoziţia astfel obţinută se pune într-o formă unsă cu margarină sau ulei şi se introduce la cuptor.
Un comentariu:
Daca-i de post iau si eu o feliuta. Ce bine arata cu glazura si capsunile... yamiii...
Trimiteți un comentariu