vineri, 6 februarie 2009

PIEPT DE PUI CU LEGUME

Ingrediente:
- 400 g piept de pui;
- 2 buc. ceapă;
- 300 g porumb din conservă;
- 170 g ciuperci întregi din conservă;
- 400 g roşii tocate (proaspete sau conservă);
- ulei de măsline;
- curry, sare, piper, coriandru;
- pătrunjel şi mărar. Mod de preparare:
Se toacă ceapa, porumbul din conservă se spală şi se scurge la fel şi ciupercile care se toacă în sferturi.Pieptul de pui se spală şi se toacă cubuleţe, apoi se condimentează cu curry, sare, piper, coriandru şi se lasă la macerat jumătate de oră. Se căleşte ceapa cu pieptul de pui, se adaugă treptat ciupercile, roşiile şi porumbul, se condimentează cu puţină sare şi se lasă pe foc până se pătrunde puiul. La final se adaugă mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt.

4 comentarii:

Pofticioasa Sefa spunea...

Hmmm, arata foarte bine si e si bun!

Adi spunea...

Am facut. Foarte bun a iesit.

[URL=http://img267.imageshack.us/i/img0269xk.jpg/][IMG]http://img267.imageshack.us/img267/70/img0269xk.th.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Mary spunea...

Adi sunt incantata ca retetele mele pot fi puse in practica si de barbati.

Costache D spunea...

Foarte buna reteta