Ingrediente: 400 gr piept de pui, 300 gr ciuperci champinion proaspete, 100 ml vin Marsala, 1 legătură ceapă verde, 30 gr făină, 30 ml ulei, sare şi piper.
Copyright © 2008 gustos&picant
Mod de preparare: pieptul de pui se spală, se curăţă de pieliţe şi se taie în patru bucăţi, una pe porţie, care se bat puţin cu ciocanul de şniţele.
Copyright © 2008 gustos&picant
Bucăţile de carne se tăvălesc prin făină
Copyright © 2008 gustos&picant
Şi se prăjesc în ulei până se rumenesc uşor pe ambele părţi, apoi se scot separat pe o hârtie absorbantă.
Copyright © 2008 gustos&picant
În uleiul rămas, se pun la călit cu puţină apă ceapa verde tăiată mărunt şi ciupercile tăiate, se condimentează totul după gust, apoi se fierb împreună 5 minute.
Copyright © 2008 gustos&picant
Peste legume se toarnă vinul, se pun bucăţile de carne pe deasupra şi se fierbe totul acoperit circa 10 minute.
Copyright © 2008 gustos&picant
Sfat: pentru un gust mai intens de pui se poate înlocui sarea cu concentrat de pui. Se poate folosi în loc de vin Marsala alte vinuri pentru desert (demisec). Copyright © 2008 gustos&picant
3 comentarii:
Vin la masa,incredibil arata!te pop!
Minunat!
Arata bine tare bineeeeeeeeeeeeeee
Trimiteți un comentariu