Ingrediente:
- 400 g paste fusilli;
- 1 ardei gras verde;
- 1 ceapă;
- 2 căţei de usturoi;
- 500 g pulpe de pui dezosate şi fără piele;
- ulei de măsline;
- sare, piper, chilli.
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoară şi se scurg bine. Se curăţă ardeiul şi se taie în fâşii subţiri. Se curăţă ceapa şi se taie în rondele. Se curăţă şi usturoiul. Se spală carnea cu apă rece, se spală şi se taie în bucăţi. Se prăjeşte carnea în ulei. Se adaugă peste carne ardeiul şi ceapa. Se condimentează şi se adaugă usturoiul pisat. Se călesc toate încă 5 minute, apoi se adaugă pastele.
- 400 g paste fusilli;
- 1 ardei gras verde;
- 1 ceapă;
- 2 căţei de usturoi;
- 500 g pulpe de pui dezosate şi fără piele;
- ulei de măsline;
- sare, piper, chilli.
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoară şi se scurg bine. Se curăţă ardeiul şi se taie în fâşii subţiri. Se curăţă ceapa şi se taie în rondele. Se curăţă şi usturoiul. Se spală carnea cu apă rece, se spală şi se taie în bucăţi. Se prăjeşte carnea în ulei. Se adaugă peste carne ardeiul şi ceapa. Se condimentează şi se adaugă usturoiul pisat. Se călesc toate încă 5 minute, apoi se adaugă pastele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu