marți, 24 martie 2009

Salată cu peşte pane

Ingrediente:
- 3 buc. file peşte pane;
- 1 salată verde;
- 1 ceapă roşie;
- 1 leg. ceapă verde;
- 1 leg. pătrunjel;
- 200 g măsline;
- 200 g roşii cherry;
- 2 ardei;
- 100 g fulgi de porumb.
Sos: muştar boabe, muştar fin, ulei de măsline, lămâie, piper, sare, pătrunjel.

Mod de preparare:
Se amestecă peştele pane tăiat cubuleţe sau fâşii cu ceapa roşie tăiată fideluţă, cu ceapa verde tăiată mărunt, ardeiul tăiat fideluţă, măslinele, roşiile tăiate în două, pătrunjelul şi fulgii de porumb. Se adaugă sosul şi se aşează pe pat de salată verde.

Un comentariu:

Gingasia spunea...

http://gingasia.blogspot.com/2009/03/leapsa-de-la-ana-ce-te-face-sa-te-lingi.html