Ingrediente:
- 200 g paste tortellini cu carne;
- 150 g ciuperci;
- 50 g unt;
- 100 ml smântână;
- pătrunjel verde, sare, piper. Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert, în apă clocotită cu sare, şi le ţii pe foc cât scrie pe pachet. Scurgi pasatele de apa în care au fiert şi le pui într-un castron. Cureţi ciupercile, le speli, le tai felii subţiri şi le căleşti în unt 5-6 minute. Le răstorni peste tortellini din castron. Condimentezi cu sare şi piper, adaugi smântâna şi pătrunjelul tocat mărunt.
- 200 g paste tortellini cu carne;
- 150 g ciuperci;
- 50 g unt;
- 100 ml smântână;
- pătrunjel verde, sare, piper. Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert, în apă clocotită cu sare, şi le ţii pe foc cât scrie pe pachet. Scurgi pasatele de apa în care au fiert şi le pui într-un castron. Cureţi ciupercile, le speli, le tai felii subţiri şi le căleşti în unt 5-6 minute. Le răstorni peste tortellini din castron. Condimentezi cu sare şi piper, adaugi smântâna şi pătrunjelul tocat mărunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu