Ingrediente:
- 100 g orez;
- 3 roşii;
- două ouă;
- 100 g caşcaval;
- doi castraveţi;
- o salată;
- mărar;
- un ardei gras roşu;
- ulei de măsline;
- pentru sos: 3 linguri ulei, 2 linguri muştar, o lingură apă, o lingură suc de lămâie, sare şi piper. Mod de preparare:
Orezul se fierbe în apă cu sare în care s-au adăugat câteva picături de ulei de măsline. Când este fiert se scurge şi se pune într-un vas. Se adaugă roşiile tăiate felii, ouăle tari feliate, caşcavalul ras, frunzele de salată, ardeiul gras tăiat felii, castraveţii curăţaţi de coajă şi tocaţi beţişoare şi mărarul. Pentru sos se omogenizează muştarul cu uleiul turnat puţin câte puţin, sucul de lămâie, apa, sarea şi piperul după gust. Se toarnă sosul peste salată şi se serveşte.
- 100 g orez;
- 3 roşii;
- două ouă;
- 100 g caşcaval;
- doi castraveţi;
- o salată;
- mărar;
- un ardei gras roşu;
- ulei de măsline;
- pentru sos: 3 linguri ulei, 2 linguri muştar, o lingură apă, o lingură suc de lămâie, sare şi piper. Mod de preparare:
Orezul se fierbe în apă cu sare în care s-au adăugat câteva picături de ulei de măsline. Când este fiert se scurge şi se pune într-un vas. Se adaugă roşiile tăiate felii, ouăle tari feliate, caşcavalul ras, frunzele de salată, ardeiul gras tăiat felii, castraveţii curăţaţi de coajă şi tocaţi beţişoare şi mărarul. Pentru sos se omogenizează muştarul cu uleiul turnat puţin câte puţin, sucul de lămâie, apa, sarea şi piperul după gust. Se toarnă sosul peste salată şi se serveşte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu