Ingrediente:
- 350 g paste;
- 350 g spanac;
- 200 g roşii cherry;
- 1 ceapă roşie;
- 2 linguri oţet balsamic;
- piper, sare;
- 4 linguri ulei de măsline;
- 100 g brânză feta;
- 50 g măsline.
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente, într-o cantitate suficientă de apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoară. Între timp se spală spanacul, i se taie tulpinile groase, iar frunzele se rup în bucăţele. Se spală roşiile şi se taie în două. Se curăţă ceapa şi se taie în felii subţiri. Se amestecă bine oţetul cu sare, piper şi ulei. Într-un vas mare se amestecă pastele călduţe cu spanacul, roşiile şi ceapa, se toarnă deasupra sosul şi se amestecă bine. Se taie brânza în cubuleţe şi se presară deasupra împreună cu măslinele. Se serveşte imediat.
- 350 g paste;
- 350 g spanac;
- 200 g roşii cherry;
- 1 ceapă roşie;
- 2 linguri oţet balsamic;
- piper, sare;
- 4 linguri ulei de măsline;
- 100 g brânză feta;
- 50 g măsline.
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente, într-o cantitate suficientă de apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoară. Între timp se spală spanacul, i se taie tulpinile groase, iar frunzele se rup în bucăţele. Se spală roşiile şi se taie în două. Se curăţă ceapa şi se taie în felii subţiri. Se amestecă bine oţetul cu sare, piper şi ulei. Într-un vas mare se amestecă pastele călduţe cu spanacul, roşiile şi ceapa, se toarnă deasupra sosul şi se amestecă bine. Se taie brânza în cubuleţe şi se presară deasupra împreună cu măslinele. Se serveşte imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu